Kontakt:

facebook

D I H

Kriška vas 27

Višnja Gora

1294

Slovenija

Telefon: 00386 41 517 256

http://www.d-i-h.si

e-mail: dih.klanscek@gmail.com

RTV Slo 1

Kdo je online

Prisotni 4 gostov .
Home AKTUALNO

Če v življenju delamo samo lahke stvari, je naše žviljenje težko, če delamo težke, je lahkotno...

KAM NA DOPUST?... NA POST .... (stran od gneče, vročine in mestnega hrupa...)

BI ŽELELI IMETI LETOS NAJBOLJŠI DOPUST, PO KATEREM BOSTE POMLAJENI, PRENOVLJENI, LAHKOTNI IN POLNI ENERGIJE?

Potem so posti za dušo in telo, ki jih za vas pripravljamo že 10. leto, prava izbira. Naši posti so enkratni zato, ker imamo majhne skupine, ker so celostni, ker se posvetimo vsakemu, ker vedno obdelujemo zanimive teme, se sproščamo, smejemo, ker uporabljamo zelenjavo iz domačega vrta in smo kot ena družina...

Raziskava je pokazala, da se udeležencem naših postov izboljša večina opazovanih zdravstvenih kazalnikov, udeleženci poročajo o boljšem počutju, več energije, več zaupanja in tudi učinkovitosti na vseh področjih. Post nas prečisti in prenovi, da imamo več energije za nove izzive. VABLJENI.

POST/DETOX ZA DUŠO IN TELO: KLASIČNI, POLNOVREDNI...

NOVO PRI NAS: POLNOVREDNI POST PO DR. IZTOKU OSTANU

Glede na to, da je za večino ljudi klasičen post ob redkih sokovih zelo zahteven, imate zdaj prvič možnost polnovrednega skupinskega posta, za katera ni potrebnih toliko priprav in tudi po postu se hitreje lahko uživa običajno hrano. Gre za obliko polnovrednega posta z do približno 600 kcl dnevno, ki jo je razvil dr. Iztok Ostan. Polnovredni post vključuje grobo mlete pretežno zelenjavne smutije ali zelenjavo v različnih oblikah in redke juhe, z dodatki rastlinskih beljakovin tipa OKA, probiotika, kapsule FHES, nekaj omega 3 maščob in olja SVT (srednjeverižni trigliceridi). Meritve pred in po postu so pokazale, da so se večini kazalniki izboljšali. Prisrčno vabljeni. Obvezne so vnaprejšnje prijave in plačilo akontacije, število mest je omejeno.

Cena za 3-dnevni polnovredni post z dodatki je 200e. Terapije niso vključene v ceno. Več info po e-mailu ali telefonu.

KLASIČNI POST: RAZSTRUPITE SE IN NAPOLNITE Z NOVO ENERGIJO S POSTOM za dušo in telo - edinstvena izkušnja, ki je ne boste pozabili, vedno nekaj novega:

8- ali 3- dnevni detox - post ali polpost za dušo in telo.Majhna skupina, osebni pristop, sveži sokovi, celodnevni program za dušo in telo, podpora pri procesih razstrupljanja, dolgoletne izkušnje, bogat program, sprošujoče aktivnosti. Teme: kje sem v življenju, kam želim, kako si lahko sam pomagam, kako biti prisoten tukaj in zdaj? Voden skupinski post v majhni skupini, kjer se posvetimo vsakomur. Postenje izvajamo s sveže pripravljenimi eko sadnimi in zelenjavnimi sokovi ter čistimi juhami ter drugimi razstrupljevalnimi napitki. Celodnevni program nudi možnost za regeneracijo duše in telesa, saj zajema tako delo na sebi, vaje, pogovore, predavanja (post, povezava um telo, stres...), meditacije, barvanje mandal, skupno pripravo sokov, zvočne kopeli, vsakodnevno tehtanje, merjenje pritiska, sprehode, navodila za uvajenje, pogovore, svetovanja, sproščanja, dihalne vaje in še veliko več. Za mnoge je to nov začetek in popoln preporod duše in telesa in dokaz, da se čudeži še dogajajo. Naučili se boste preprostih tehnik, ki jih boste lahko izvajali tudi doma. Obvezna prehodna prijava, plačilo akontacije in priprava na post. Navodila dobite ob prijavi. V primeru bolezni nujen razgovor. Več informacij na 041 517 256 ali po e-pošti: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

Cena: 3-dnevnega je 200e, cena 8-dnevnega 440e, terapije niso vključene v ceno.

MAJHNE SKUPINE, BOGAT PROGRAM, NOVA ENERGIJA

TERMINI ZA VSE OBLIKE POSTOV:

od četrtka, 9. 8. do četrtka, 16. 8. 2018 (ali do nedelje, 12. 8. 2018)

od četrtka, 13. 9. do četrtka, 20. 9. 2018 (ali do nedelje, 16. 9. 2018)

UGODNOSTI V LETU 2018: za eno terapijo v času 3-dnevnega posta in za dve v času 8-dnevnega posta priznamo 50 % popust (za še dodatne terapije ni popusta); 10 % popust na drugi post v letu 2018 oz. vsak naslednji (v 6. mesecih od prejšnjega); za polnovredni post teh ugodnosti ni, ker vključuje že dodatke.

POLETNI PAKET GONG JOGE IN GONG KOPELI OB SREDAH OB 19h, obvezne vnaprejšnje prijave, popust za paket. Življenje je gibanje...

POTREBUJETE MASAŽO ZARADI BOLEČIN, STRESA, UTRUJENOSTI? Pomagajo za vse vrste težav, bolečin, napetosti, neravnovesja: shiatsu, kraniosakralna, Bownova terapija, klasična masaža - temeljita izobraževanja, mednarodni certifikati, bogate, 25-letne izkušnje, osebni pristop, svetovanje in prilagodljiv urnik, terapije, ki jih priporoča večina, ki so že bili pri nas...

TUDI POLETI SKRBIM ZASE... Z VESELJEM VAM POMAGAMO...

POSTNI DOPUST - NAJBOLJŠI DOPUST

DOBRODOŠLI!