Kontakt:

facebook

D I H

Kriška vas 27

Višnja Gora

1294

Slovenija

Telefon: 00386 41 517 256

http://www.d-i-h.si

e-mail: dih.klanscek@gmail.com

RTV Slo 1

Kdo je online

Prisotni 26 gostov .
Home AKTUALNO

PREDNOVOLETNI DETOX, ZA NOVO ENERGIJO IN BOLJŠI ZAČETEK NOVEGA LETA

Naši posti niso samo posti, amapk so veliko več. Na vsakem od njih se učimo, kako živeti bolj zdravo in srečno življenje... Namenjeni so sprostitvi in nabiranju novih moči... Res enkratni...

POST/DETOX ZA DUŠO IN TELO: KLASIČNI, POLNOVREDNI ALI POLPOST...

NOVO PRI NAS: POLNOVREDNI POST PO DR. IZTOKU OSTANU

Glede na to, da je za večino ljudi klasičen post ob redkih sokovih zelo zahteven, imate zdaj prvič možnost polnovrednega skupinskega posta, za katera ni potrebnih toliko priprav in tudi po postu se hitreje lahko uživa običajno hrano. Gre za obliko polnovrednega posta z do približno 600 kcl dnevno, ki jo je razvil dr. Iztok Ostan. Polnovredni post vključuje grobo mlete pretežno zelenjavne smutije ali zelenjavo v različnih oblikah in redke juhe, z dodatki rastlinskih beljakovin tipa OKA, probiotika, kapsule FHES, nekaj omega 3 maščob in olja SVT (srednjeverižni trigliceridi). Meritve pred in po postu so pokazale, da so se večini kazalniki izboljšali. Prisrčno vabljeni. Obvezne so vnaprejšnje prijave in plačilo akontacije, število mest je omejeno.

Cena za 3-dnevni polnovredni post z dodatki je 200e. Terapije niso vključene v ceno. Več info po e-mailu ali telefonu.

Detox&relax: RAZSTRUPITE SE IN NAPOLNITE Z NOVO ENERGIJO S POSTOM za dušo in telo - edinstvena izkušnja, ki je ne boste pozabili, vedno nekaj novega:

8- ali 3- dnevni detox - post ali polpost za dušo in telo.Majhna skupina, osebni pristop, sveži sokovi, celodnevni program za dušo in telo, podpora pri procesih razstrupljanja, dolgoletne izkušnje, bogat program, sprošujoče aktivnosti. Teme: kje sem v življenju, kam želim, kako si lahko sam pomagam, kako biti prisoten tukaj in zdaj? Voden skupinski post v majhni skupini, kjer se posvetimo vsakomur. Postenje izvajamo s sveže pripravljenimi eko sadnimi in zelenjavnimi sokovi ter čistimi juhami ter drugimi razstrupljevalnimi napitki. Celodnevni program nudi možnost za regeneracijo duše in telesa, saj zajema tako delo na sebi, vaje, pogovore, predavanja (post, povezava um telo, stres...), meditacije, barvanje mandal, skupno pripravo sokov, zvočne kopeli, vsakodnevno tehtanje, merjenje pritiska, sprehode, navodila za uvajenje, pogovore, svetovanja, sproščanja, dihalne vaje in še veliko več. Za mnoge je to nov začetek in popoln preporod duše in telesa in dokaz, da se čudeži še dogajajo. Naučili se boste preprostih tehnik, ki jih boste lahko izvajali tudi doma. Obvezna prehodna prijava, plačilo akontacije in priprava na post. Navodila dobite ob prijavi. V primeru bolezni nujen razgovor. Več informacij na 041 517 256 ali po e-pošti: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

Cena: 3-dnevnega je 200e, cena 8-dnevnega 440e, terapije niso vključene v ceno.

NOVO: Za izvedeno plačilo za post v letu 2018 do 31. 12. 2017 imate 10 % popust. V tem primeru priporočava tudi pravočasno rezervacijo željenega termina.

V primeru, da bi želeli imeti terapijo v času posta: za eno terapijo v času 3-dnevnega posta in za dve v času 8-dnevnega posta priznamo 50 % popust (za še dodatne terapije ni popusta, cene terapij ostajajo enake). 10 % popust na drugi post oz. vsak naslednji (v 6. mesecih od prejšnjega).

MAJHNE SKUPINE, BOGAT PROGRAM, NOVA ENERGIJA

TERMINI ZA VSE OBLIKE POSTOV:

od četrtka 11. 1. do nedelje 14. 1. 2018

od četrtka 15. 2. do nedelje 18. 2. 2018

od četrtka 22. 3. do četrtka 29. 3. 2018 (ali do nedelje 25. 3. 2018)

od četrtka 10. 5. do četrtka 17. 5. 2018 (ali do nedelje 13. 5. 2018)

JESENSKI PAKET GONG JOGE IN GONG KOPELI OB SREDAH OB 19h in ob torkih ob 19.30, obvezne vnaprejšnje prijave, popust za paket. Življenje je gibanje...

NOVO: DELAVNICA 20. 1. 2017: NOVE TEHNIKE ZA URESNIČEVANJE VAŠIH CILJEV NA KATEREM KOLI PODROČJU (npr. zdravje, teža, samopodoba, zdrava prehrana, odnosi, denar, gibanje,…). Na tej delavnici se boste naučili različnih tehnik za spremembo prepričanj in korakov, ki vam bodo pomagali na poti do vaših ciljev.

INDIVIDUALNE TERAPIJE - MASAŽE: shiatsu , kraniosakralna osteopatija, Bownova terapija - mednarodni certifiakti, 25-letne izkušnje, osebni pristop, svetovanje in prilagodljiv urnik, terapije, ki jih priporoča večina, ki so že bili pri nas...