Kontakt:

facebook

D I H

Kriška vas 27

Višnja Gora

1294

Slovenija

Telefon: 00386 41 517 256

http://www.d-i-h.si

e-mail: dih.klanscek@gmail.com

RTV Slo 1

Kdo je online

Prisotni 8 gostov .
Home O NAS Zgodba o DIH-u

Dotik je osnovno dejanje našega dela. Dotik s pogledom, dotik z besedo, dotik s telesom. Ljubeč in nežen dotik telesa je dostikrat zgovornejši kot poplava besed. Sprošča, pomirja, blaži strahove in negotovosti. Ljubeč dotik je blagoslov. Daje osnovo za novo rast, prostor zaupanju in soustvarjanju novih pokrajin odnosa. Dotik je čarobna palčka, s katero lahko osvajamo nova ozemlja in še neznane svetove.

 

In simbolizira povezanost vsega z vsem. Nihče ni osamljen otok, ampak smo bolj ali manj dostopne in povezane pokrajine na skupnem planetu. In kaže na težnjo po ponovnem povezovanju z naravo, božanskim v nas in izven nas. Vodi v integracijo nesprejetih delov našega telesa in duše.

 

livadaHarmonija se vzpostavi, ko se očistimo starih in škodljivih navlak, ko se razstrupimo in postanemo spet pretočni. Harmonijo začutimo, ko dopustimo, da se proces zdravljenja začne in v nas zopet vzpostavi narušeno ali porušeno ravnotežje. Začutimo jo v naravi in tam, kjer se čutimo doma. Zato je naš Center zdravljenja in harmonije v naravi, kjer se lahko spet povežete s sabo in z naravo.

DiH je bistven pri zdravljenju z dotikom in tudi pri drugih vrstah zdravljenja. Terapevt se mora najprej povezati s svojim dihom, nato pa še z dihom klienta. DiH je v takem primeru nekakšen vhod v spodbujanje klientovih samozdraviteljskih moči. Usklajen dih je pogoj za maksimalen izkoristek zdraviteljskega potenciala tako terapevta kot klienta. Dih je pomemben tudi pri odpuščanju starih in nepotrebnih stvari, ki obremenjujejo naše bitje in ga delajo težko. Dih je lahkotnost in breztežnost.

 

DiH nam pomeni tudi povezanost s stvarstvom, z drugimi ljudmi, z ljudmi, ki jih imamo radi. Zato nam DiH pomeni še mnogo več, kar težko spravimo v razumljive besede...

Veselimo se vas in vaše zgodbe!

                                                            Dotik
                                                            In
                                                            Harmonija

Google
Google Maps
WikipediA
Twitter