Kontakt:

facebook

D I H

Kriška vas 27

Višnja Gora

1294

Slovenija

Telefon: 00386 41 517 256

http://www.d-i-h.si

e-mail: dih.klanscek@gmail.com

RTV Slo 1

Kdo je online

Prisotni 5 gostov .
Home SHIATSU Shiatsu za pare

shiatsu par2Individualizem, poudarjanje osebne svobode in vse manj časa zase in drug za drugega prinašajo s sabo vse bolj ranljive, napete in površinske odnose. Zato je vse bolj pomembno, da je čas, ki ga preživimo drug z drugim zdravilen tako za vsakogar posebej, kot za par kot celoto. Vsak odnos, ki traja dlje časa in ima za namen ustvarjanje skupnosti, je skrivnosten presežek posameznikov, je torej celota, ki je več kot vsota dveh oseb. Zato tak odnos potrebuje svoj prostor, čas in negovanje.

Shiatsu je sodobna terapevtska metoda, ki uporablja zdravilni učinek dotika za spodbuditev procesa samozdravljenja. Deluje na fizičnem, emocionalnem in duhovnem nivoju. Shiatsu za pare je namenjen poglabljanju in krepitvi zdravih medosebnih odnosov. Z njim pari iščejo čaroben pomen dotika, njegovih potencialov in možnih sidrišč. Zato je učenje shiatsuja za pare raziskovanje lastnih meja, meja drugega in možnih izhodov iz napetih, neuravnovešenih in nezdravih stanj, občutij in obdobij.

Namen:

Namen delavnice je povečati zaznavo in občutenje lastnega telesa, počutja in stanja drugega skozi različne vaje, tehnike, predvsem pa skozi učenje zdravilnega dotika in z njim povezanega zdravilnega pogovora.

Zdravilni učinki za pare:

poveča harmonijo in usklajenost

izboljša kakovost odnosa

poveča občutljivost za potrebe drugega

krepi zdraviteljski potencial

senzibilizira in utrdi odnos

neguje in omogoča trajnost odnosa

Komu je delavnica namenjena?
Parom, ki bi želeli nekaj narediti zase in za odnos. Vsem, ki jim ni vseeno za zdravje, rast, trajanje in kvaliteto odnosa. Pari se bodo naučili osnov za domačo rabo, po želji pa bodo lahko nadaljevali z nadaljnjim izobraževanjem.

Izvajalca: Drago Klanšček, diplomirani shiatsu terapevt in dr. Helena Jeriček Klanšček

Google
Google Maps
WikipediA
Twitter